Projecten: visualisaties > artist impressions > 3D tekeningen

                                                                                    Button Offerte Aanvraag.png

3D impressies kerk met tijdelijke woonunits

Conceptuele visualisatie van een kerk met daarin losse woonunits. 

3D impressies notaris kantoor

Nieuwe situatie van een kantoorpand gevisualiseerd. 

Visualisatie in 3D van een appartement te Amsterdam

3D visualisatie REALISTIC getekend voor een projectontwikkelaar in Amsterdam. De ontwikkelaar probeert de verkoop op deze wijze te stimuleren. De potentiele kopers weten voor het verbouwen al wat ze kunnen verwachten.

3D impressies woning aan een dijk te Almkerk

Een gezin stond op het punt een woning te kopen maar men wilde het resultaat na een verbouwing zien. Cree8 heeft de hele woning in 3D getekend en vervolgens de verbouwingswensen voor de klant gevisualiseerd. De artist impressions zijn zo realistisch mogelijk getekend en bewerkt om zo de realiteit zo goed mogelijk te benaderen. 

Tekeningen voor de renovatie van een woonboot te Amsterdam

Een klant benaderde Cree8 om gezamelijk een ontwerp te maken voor een te renoveren woonboot in Amsterdam. De bestaande betonnen bak is gehandhaafd en het ontwerp van de opbouw is ontstaan door de eisen, wensen en levenspatronen van de klant te vertalen naar een functioneel ontwerp. De woonboot is momenteel in aanbouw.

3D visualisatie Grachtenpand te Amsterdam

Voor het stimuleren van de verkoop heeft Cree8 voor een Projectontwikkelaar dit pand in Amsterdam gevisualiseerd.

Visualisatie in 3D van een nieuw concept viswinkel

Bij dit project wilde de opdrachtgever een aantal 3D artist impressions hebben. Hij had een bepaald in idee in zijn hoofd en wilde dit graag gevisualiseerd hebben. Cree8 heeft op basis van zijn schetsen en beelden een aantal realistische 3D imprissies gemaakt.

Alle varianten van een appartement in Amsterdam 3D getekend

Voor een Makelaar in Amsterdam heeft Cree8 verschillende varianten van een appartement gevisualiseerd. De Potentiele kopers krijgen op deze manier inzicht in de mogelijkheden wanneer men het pand zou verbouwen.

Schetsontwerp en 3D Artist impressions voor een partycentrum in Almere

Deze klanten zijn een partycentrum begonnen in Almere. Het pand moest echter nog volledig verbouwd worden. Cree8 heeft samen met de klant plattegronden ontworpen en deze later vertaald naar realistische artist impressions.

2D Tekeningen voor verkoopfolder Nieuwbouw woningen te Blaricum

De opdrachtgever wilde graag levendige kleurrijke plattegronden van een aantal nieuw te bouwen woningen. Deze plattegronden zijn gebruikt op de website en in de verkoopfolder. 

3D impressies van een appartement aan de Rijnstraat te Amsterdam

Cree8 heeft deze artist impressions vervaardigd voor een investeerder in vastgoed. Ze zijn bedoeld om voorafgaand aan renovatie, eventuele verkoop te stimuleren. 

Visualisatie nieuwe pui PC Hoofdstraat in 3D

Een grote klant ging een pand in de PC Hoofdstraat zodanig verbouwen dat er van 2 verdiepingen 1 zou worden gemaakt. Cree8 kreeg de opdracht om een nieuwe verhoogde winkelpui zo realistisch mogelijk te visualiseren. Daarnaast is nog een variant gevisualiseerd van een lagere winkelpui. 

3D Artist impressions appartementen Amsterdam

Voor een splitsingsbureau in Amsterdam visualeerd Cree8 regelmatig appartementen. Deze artist impressions worden meestal gebruikt om de verkoop te stimuleren en om klanten inzicht geven mbt de mogelijkheden van het appartement.

Tekeningen in 3D van een nieuw concept koffiezaak

Iemand met een nieuw concept voor een koffiezaak, wilde het concept schetsmatig getekend hebben.  Cree8 heeft aan de hand van een collage icm schetsen,  een 3D model en 3D impressies gevisualiseerd.

Tekeningen en een 3D visualisatie van een Woning te Haarlem

De opdrachtgevers hadden hun woning al meer dan een jaar te koop staan. Uiteindelijk benaderden ze Cree8 om inzichtelijk te maken hoe de woning eruit zou komen te zien na een flinke verbouwing. Dit resulteerde in nieuwe 2D plattegronden en een 3D animatie om de verkoop van de woning te stimuleren. Kijk voor het filmpje: op https://www.youtube.com/channel/UC500bpKoJ1fjOKAjLb5Decg

Interieur inrichting in 3D Woning te Borculo

Een oude woonboerderij werd compleet gerenoveerd. Cree8 heeft samen met een interieurarchitect en de opdrachtgever het interieur gevisualiseerd. Onze inbreng was vooral gericht op de optimalisatie van het ruimtegbruik en de visualisatie van het interieur. Daarnaast hebben we advies gegeven over eventuele bouwkundige ingrepen. 

3D ontwerp op maat voor een appartement te Amsterdam

Het appartement moest in zijn geheel gerenoveerd worden en werd kaal zonder binnenmuren opgeleverd. De opdracht was het optimaal indelen van deze woning op zo'n manier dat deze ruim en licht zou aanvoelen. Cree8 heeft verschillende indelingen gemaakt, toegespits op de wensen en leefstijl van de opdrachtgever. Het resultaat is een open en licht doorzon appartement.

Tekeninngen en visualisaties in 3D ism architectenbureau ARHK

In samenwerking met ARHK heeft Cree8 een aantal 3D modellen getekend voor Tandartspraktijken en orthodontiepraktijken. Het ging om een aantal projecten waarbij we de klant meer inzicht en een realistisch beeld wilden verschaffen. Daarnaast hebben we interieur impressies en conceptuele 3D modellen voor nieuwe opdrachtgevers gevisualiseerd. 

by Atobiz